Hodnocení obchodu

4,8 116 hodnocení
Přidat hodnocení
5
96x
4
15x
3
3x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.2.2018
Rychlé dodání.
Avatar autora | 8.2.2018
+ I když mi byla doručena špatná hračka (popletli při balení produkt), oceňuji rychlou komunikaci a následnou nápravu. Vše tedy OK.

Avatar autora | 6.2.2018
+ Docela rychle

Avatar autora | 22.1.2018
- objednávala jsem 2 knihy, jedna přišla v pořádku, druhá s otřepaným rohem a na zadní straně knihy byla izolepou přelepena kartička vzorek. Což si myslím, že by mělo být zohledněno v ceně nebo bych alespoň očekávala (mail, telefonát..) o tom, že nastala tato situace, kdy inzerují zboží na skladě, ale není tomu tak.

Avatar autora | 22.1.2018
Hezký den, krásné věci rozvíjející dětskou fantazii. Škoda, že nejsou více známé. Možná bych v tomto mohla pomoci...
Avatar autora | 18.1.2018
+ zbozi rychle doruceno, pekne kvalitni, smysluplne hračky

Avatar autora | 1.1.2018
+ Ohromně mě potěšilo, že měli knihu, která na českém trhu není běžně k sehnání.
+ Byla skladem a skladová dostupnost byla pravdivá.
+ Možnost nechat zaslat přes Zásilkovnu, což je rychlé a nejlevnější.
+ Kniha byla pečlivě zabalena, aby se cestou nepoškodila.
+ Obchod je celkově krásný a přehledný.
+ Ceny přijatelné.
+ Velká spokojenost.

Avatar autora | 27.12.2017
Nabídka obchodu je pestrá, zajímavé zboží, ale v případě volby dopravy do úloženky nelze využít platbu při převzetí a to ani při pro platbu v hotovosti !!!
Avatar autora | 25.12.2017
Vse ok.Maxinalni spokojenost!
Avatar autora | 13.12.2017
vkusná nabídka, rychlé jednání
Avatar autora | 1.12.2017
+ Cena
- Balení zboží, které se z originálního obalu sypalo.

Rychlé dodání zboží, příznivé ceny, ale balení zboží je odfláknuté.
Avatar autora | 27.11.2017
+ Hodně zajímvých a rozvoj dítěte podporujících hraček a knih
- žádná

Avatar autora | 21.11.2017
+ rychlá komunikace, okamžité dodání
- u výrobku nebyly uvedeny žádné rozměry, z doručené velikosti jsme byli docela zklamaní. Z fotek vše vypadalo větší

Avatar autora | 18.10.2017
+ rychlost dodání

Avatar autora | 6.10.2017
+ platba hotově na prodejně - nemusí se platit poštovné
+ blízko bydliště

ve středu přišla zpráva o předání zboží k dopravci /čtvrtek byl svátek/ v úterý jsem se šla zeptat na zboží a to už tam bylo- neposlali zprávu o dodání, ale určitě by mi jí poslali - později
Avatar autora | 17.8.2017
Vše fungovalo rychle a profesionálně.
Avatar autora | 12.8.2017
+ Vyborna a rychla komunikace

Avatar autora | 22.7.2017
+ Bezva sleva na daný produkt
+ zaslání informace o stavu expedice zboží
+ pečlivě zabaleno

Avatar autora | 20.7.2017
+ Montessori hračky
- Slabá komunikácia

Kupovala som Sensory blocks v rámci akcie jedného blogu. Chápem, že objednávok sa im nahromadilo veľa, ale z komunikácie a dobou dodania som veľmi sklamaná. Počas objednávky bolo zboží uvedené ako skladom. Objednávala som 25. 6. Prišlo iba potvrdenie o objednávke a odvtedy ticho. Po vyše týždni som písala email s dotazom, ako je na tom. Odpoveď prišla o dva dni, že 11. 7 príde tovar a hneď potom budú objednávky vybavované. To trvalo ďalšie štyri dni. Nevadilo by mi neskoršie dodanie, ale sklamalo ma, že obchod nedal nijako vopred vedieť, že sa objednávka tak veľmi zdrží. Stačil jeden email a všetko by bolo v poriadku, mala by som pochopenie, keď tak malý eshop má návalovo veľa objednávok a nemá dostatok kusov na sklade (čo mohli tiež uviesť vopred).
Avatar autora | 9.7.2017
Jsem spokojena a nemám co vytknout.

Stránka 3 z 7 , položek celkem: 121

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.