Hodnocení obchodu

4,8 117 hodnocení
Přidat hodnocení
5
97x
4
15x
3
3x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 27.7.2018
rychlé a příjemné jednání
Avatar autora | 25.7.2018
Zboží mi nebylo doručeno, přes to že expedice byla přislíbena nejpozději 24.7 zaplaceno bylo 18.7. dopravce má info o zásilce, ale stále mu nebyla předána. Na otázky mi sice vždy odpoví, ale samotný obchod jaksi nefunguje, bohužel.
Avatar autora | 25.7.2018
+ Rychlé dodání

Kamínky jsou moc pěkné, lehké a v krásných barvách.
Avatar autora | 24.7.2018
Přestože v mé objednávce bylo několik změn, ani jedna nebyla problém. Komunikace probíhala rychle a příjemně. Určitě mohu jen doporučit. Ještě jednou děkuji za trpělivost
Avatar autora | 20.7.2018
Vše OK, bez problémů.
Avatar autora | 19.7.2018
+ Nezvyklé a neokoukané hračky pro děti

Když hledám netradiční hračku pro dítě, tady vždy najdu. Rychlé dodání, dobrá komunikace
Avatar autora | 16.7.2018
- žádné

Avatar autora | 13.7.2018
+ Rychlá komunikace,obchod bez problému.

Doporučuji,vše v naprostém pořádku a oceňuji rychlost doručení.
Avatar autora | 21.6.2018
+ Úžasný výběr zajímavých hraček a rychlé doručení.

Avatar autora | 10.5.2018
Obchod nabízí krásné a kvalitní věci pro děti a zajišťuje rychlé dodání. Jednoznačně doporučuji.
Avatar autora | 4.5.2018
+ Hezke hracky, zejmena ovce je uplne genialni. Doslo trosku k zamene zbozi, obchod ale rychle reagoval a vse jsme vyresili. Mohu jenom doporucit

Avatar autora | 7.4.2018
Možnost vyzvednutí v Praze. Skvělá nabídka zajímavých hraček. Když je třeba něco vykomunikovat, neni problém, dá se domluvit.
Avatar autora | 2.4.2018
+ chytré hračky, nápadité
- dražší produkty

Avatar autora | 1.4.2018
+ Doručeno rychle až do ruky

Avatar autora | 21.3.2018
+ rychlost,spolehlivost

Avatar autora | 20.3.2018
+ Komunikace,rychlost OK

Ať počítám jak počítám,tak navíc je pouze 10ks,tedy 290,ne 300. Chtěla jsem doručit na jiné místo než na fakturační adresu,aby to děti neviděly, že něco přišlo,ale expedice popletla adresu,tak mi to stejně přišlo domů.
Avatar autora | 18.3.2018
- Bohužel mi z objednaného zboží dorazily pouze 1x magnetické kuličky. Objednané a zaplacené byly dvoje. Ihned po dodání jsem kontaktovala obchodníka, který přislíbil nápravu a dodání . Zatím se tak nestalo. Věřím, že chbu ke spokojenosti všech brzy napraví.

Avatar autora | 28.2.2018
+ Rychlost

Spokojenost,vse OK,pekne zbozi
Avatar autora | 19.2.2018
+ Zajímavé zboží, možnost osobního odběru v prodejně s dětským koutkem a dobrou kávou

Avatar autora | 19.2.2018
Rychlost dodání, možnost zaslat na uloženku

Stránka 2 z 7 , položek celkem: 122

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.