Hodnocení obchodu

4,8 116 hodnocení
Přidat hodnocení
5
96x
4
15x
3
3x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 3.3.2019
+ rychlost
+ cena
- nic

Avatar autora | 29.12.2018
Rychlé dodání i před Vánoci. Výborná komunikace s obchodem. Na zákaznické lince vám dobře poradí. Doporučuji.
Avatar autora | 27.12.2018
+ Zboží doručené už do fomu

Avatar autora | 27.12.2018
Nádherný obchod plný kreativních hraček
Avatar autora | 21.12.2018
Rychlé vyřízení i dodání
Avatar autora | 17.12.2018
+ Velmi rychle vybavenie objednavky
- Nejedna sa pravdepodobne o chybu obchodu ale prepravcu.. poskodeny obal i krabica tovaru. Tovar bez poskodenia.

Avatar autora | 5.12.2018
Krasny obchod, vela inspiracie, pani predavacka poradila,pomohla.super
Avatar autora | 3.12.2018
Přehledná nabídka a rychlé doručení.
Avatar autora | 29.11.2018
+ Krásné kreativní hračky
+ Hračky u kterých se děti opravdu rozvíjí
+ Dobrá a rychlá komunikace
- Širší sortiment

Avatar autora | 20.11.2018
+ se slevovým kupónem skvělá cena :-) Je to dárek pro děti do MŠ, už se těším na nadílku :-)

Avatar autora | 20.11.2018
+ velký výběr

Avatar autora | 16.10.2018
+ Vstricnost a ochota, rychle dodani a komunikace take super

+ vstricnost a ochota + super komunikace a rychle dodani + kvalitni hracky + moc pekne spracovani vyrobku
Avatar autora | 16.10.2018
Dražší poštovné.
Avatar autora | 15.9.2018
rychle dodane
Avatar autora | 11.9.2018
+ Naprosto profesionální poradenství
+ Příjemné prostředí s hernou a kavárnou
+ Ochotný personál

Avatar autora | 1.9.2018
Objednáno, uhrazeno a doručeno v naprostém pořádku.
Avatar autora | 13.8.2018
+ Po domluvě uplatněna sleva

Avatar autora | 6.8.2018
+ Originální výběr hraček
+ Přehlednost e-shopu
+ Výborná komunikace
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 30.7.2018
Vadí mi minimální komunikace. Po 15 dnech akorát vím, že je zásilka na cestě. Objednala jsem v rámci hromadné objednávky, peníze posílala převodem, ale aspoň bych ráda věděla, kde je problém. Teď už tedy ASI na straně Zásilkovny tedy.
Avatar autora | 27.7.2018
rychlé a příjemné jednání

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 121

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.