Hodnocení obchodu

4,7 118 hodnocení
Přidat hodnocení
5
97x
4
15x
3
3x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
HS Avatar autora Hana Stehlíková | 13.12.2021
Nemožnost se dovolat ani dopsat. :( Balíček byl nejspíš ztracen, k reklamaci u Zásilkovny potřebuji vyjádření odesílatele, ale nikdo mi z obchodu kidtown.cz neodepisuje. Objednávka byla v řádu tisíců a zaplacená předem. :(
BS Avatar autora Blanka Součková | 22.11.2021
Spokojená velice velmi, vstřícní, pružní, ochotní, rychlí!!!!!!!!!
Avatar autora | 3.3.2019
+ rychlost
+ cena
- nic

Avatar autora | 29.12.2018
Rychlé dodání i před Vánoci. Výborná komunikace s obchodem. Na zákaznické lince vám dobře poradí. Doporučuji.
Avatar autora | 27.12.2018
+ Zboží doručené už do fomu

Avatar autora | 27.12.2018
Nádherný obchod plný kreativních hraček
Avatar autora | 21.12.2018
Rychlé vyřízení i dodání
Avatar autora | 17.12.2018
+ Velmi rychle vybavenie objednavky
- Nejedna sa pravdepodobne o chybu obchodu ale prepravcu.. poskodeny obal i krabica tovaru. Tovar bez poskodenia.

Avatar autora | 5.12.2018
Krasny obchod, vela inspiracie, pani predavacka poradila,pomohla.super
Avatar autora | 3.12.2018
Přehledná nabídka a rychlé doručení.
Avatar autora | 29.11.2018
+ Krásné kreativní hračky
+ Hračky u kterých se děti opravdu rozvíjí
+ Dobrá a rychlá komunikace
- Širší sortiment

Avatar autora | 20.11.2018
+ se slevovým kupónem skvělá cena :-) Je to dárek pro děti do MŠ, už se těším na nadílku :-)

Avatar autora | 20.11.2018
+ velký výběr

Avatar autora | 16.10.2018
+ Vstricnost a ochota, rychle dodani a komunikace take super

+ vstricnost a ochota + super komunikace a rychle dodani + kvalitni hracky + moc pekne spracovani vyrobku
Avatar autora | 16.10.2018
Dražší poštovné.
Avatar autora | 15.9.2018
rychle dodane
Avatar autora | 11.9.2018
+ Naprosto profesionální poradenství
+ Příjemné prostředí s hernou a kavárnou
+ Ochotný personál

Avatar autora | 1.9.2018
Objednáno, uhrazeno a doručeno v naprostém pořádku.
Avatar autora | 13.8.2018
+ Po domluvě uplatněna sleva

Avatar autora | 6.8.2018
+ Originální výběr hraček
+ Přehlednost e-shopu
+ Výborná komunikace
+ Rychlost dodání

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 123

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné